cara cai nombor ekor

Comments · 52 Views

cara mudah Bagaimana nak hasilkan nombor-nombor 4D dari carta cara cai nombor ekor, jom ikuti langkah mudah ini, pasti dijamin menang

sila ikuti langkah dibawah ini
 
1. Cara nak hasilkan nombor ramalan 4D dari Carta Uncle Cai adalah amat mudah dan lebih baik ikut kepakaran masing-masing...Siapa yang rajin membuat analysis pasti dapat MENJANA WANG yang LUMAYAN dari carta Uncle ini..
 
2. Kali ini Uncle akan berkongsi salah satu cara menghasilkan nombor ramalan 4D dari Carta Uncle; Cara ini adalah menggunakan "Missing Digits" dari Carta..atau dalam bahasa melayu nya - "angka-angka yang tiada didalam carta"..
 
3. Contohnya, Carta 23hb Feb 2016 ; Angka-angka didalam Carta adalah { 2 - 8 - 3 - 6 - 5  - 9 } dan angka yang tiada didalam Carta adalah { 0 - 1 - 4 - 7 }
4. Langkah seterusnya, didalam carta ada 6 digit/angka, pecahkan menjadi 3 digit Besar dan 3 digit Kecil ; { 6 - 8 - 9 } & { 2 - 3 - 5 }
 
5. Seterusnya gabungkan 3 digit besar/kecil dengan missing digit 
{ 0 - 1 - 4 - 7 } dan hasil akan menjadi seperti ;
 
Set A :
6891
6894
6897
6890
Set B :
 
2351
2354
2357
2350
6. Langkah akhir dan paling penting ! ! ! kita dah dapat 8 set Nombor Ramalan hasil dari Carta, So macam biasa yang Uncle selalu pesan, Buatlah Analysis atau kajian kekerapan 8 set nombor ini hits Podium / Starter ataupun Consolation..
 
7. Nak buat Analysis Nombor Ramalan boleh guna website 4d2u.com ataupun my4ds.com 
 
8. Penutup...Langkah lebih Advance kepada yang bertaraf master ataupun sifu, boleh lah gunakan system code, ini bagi yang pandai membaca code pada kad nombor Magnum ataupun Sports Toto..seterusnya bandingkan dengan carta Uncle Cai. Rasa yakin FULL dengan kiraan anda?? Apa lagi?? pergi cepat2 kat kedai Nombor Bet ikut kemampuan sendiri...Kalau berjaya teruskan dengan cara ini, Tapi kalau ke Laut sendiri JAWAB ! ! ! 
 
Amaran Keras : Kalau takut dilambong Ombak, Jangan berumah ditepi Laut ! ! ! Kalau takut kalah berjudi, Baik simpan duit dalam ASB ! ! ! 
 
"Tiada Paksaan kalau nak ikut cara Uncle Cai ini, Tepuk dada tanya selera sendiri" Good Luck ! ! !
Comments